FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

INTEGRERET RECEPTION




I det tidligere venteværelse var adskillelsen mellem lægesekretær og patienter meget åben og behovet for større integritet mellem de to funktioner var et ønske fra begge parter.

Den nye receptionsskranke i glas giver fuldt udsyn for sekretæren til venteværelset gennem de transparente glaslåger, samtidig med at den skærmer og giver større ro og talefrihed for både sekretær og patienter.

Indtjekningen klarer patienterne selv via kortskanneren på skranken.

Gulvpladsen er prioriteret højt af hensyn til kørestolebrugere og gangbesværede patienter.


LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541