FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

TIL KØKKENET
Gå aldrig ned i udstyr! Oplev den udsøgte fornøjelse det er at betjene eller bruge køkkenredskaber og lækkert design, som hører til i den bevidstes samling af godt køkkengrej.


LAGUIOLE PROPTRÆKKER
Oplev den udsøgte fornøjelse det er at betjene et solidt klassisk stykke værktøj generation efter generation, med den eksklusive og klassiske proptrækker håndlavet i Frankrig efter stolte håndværkstraditioner.

Gå aldrig ned i udstyr! Prop dine udsøgte vine op i god stil med den klassiske franske håndlavede proptrækker fra Château Laguiole.

Laguiole proptrækkeren i horn og rustfrit stål er et uundværligt redskab i den bevidste mands samling af godt grej.

Proptrækkeren leveres i et kraftigt læderetui og udgør den perfekte gave til manden, der har alt.


TOM DIXON NØDDEKNÆKKER
Fantastisk nøddeknækker i støbejern designet så den passer i dine hænder.

Den engelske designer Tom Dixon har skabt en ny kollektion af hverdagsobjekter af robuste og ærlige materialer som kobber, træ, marmor og støbejern under navnet ECLECTIC by Tom Dixon.

I ECLECTIC kollektionen finder du bl.a. denne nøddeknækker i støbejern. Nøddeknækkerens design tåler dagens lys hele året. Ha’ derfor gerne nøddeknækkeren stående fremme som et dekorativt objekt, selv når den ikke er i brug.

Tom Dixon nøddeknækkeren er ikke alene et funktionelt designelement – den er den ultimative gave til manden, der har alt.

Nøddeknækkeren måler H15 x B10 x D 4,5

Køb Tom Dixon nøddeknækkeren i vores showroom eller HER i web shoppen

TOM DIXON SKÆREBRÆT
Kæmpe skærebræt i massiv eg. Velegnet til den kræsne køkkenentusiast med hang til godt grej.

Den engelske designer Tom Dixon har skabt en ny kollektion af hverdagsobjekter af robuste og ærlige materialer som kobber, træ, marmor og støbejern under navnet ECLECTIC by Tom Dixon.

I kollektionen finder du det ultimative skærebræt/serveringsbræt i massiv eg med målene 40x60 cm. JA! Du læste rigtigt 40x60 cm.

Skærebrættet er forarbejdet med bløde afrundede kanter og et emblem udført i messing er nedfældet i brættet. Skærebrættet er endvidere forsynet med et hul i det ene hjørne, der gør brættet velegnet til ophængning.

Brug også gerne brættet til servering af lækkerier som charcuteri og ost.  

Velbekomme!

Køb Tom Dixon skærebrættet i vores showroom eller HER i web shoppen

WHEN OBJECTS WORK
Den belgiske arkitekt Vincent Van Duysen bliver også kaldet træets mester. Og han har ikke fået tilnavnet uden grund. Vincent Van Duysens har skabt de mest vidunderlige og naturinspirerede produkter for firmaet When Objects Work.

Herunder en serie af keramiske fade og skåle, som findes i forskellige naturlige nuancer. Alle fade og skåle er forsynet med trælåg i egetræ eller valnøddetræ, hvilket giver dig mulighed for at stable serien for et smukt dekorativt indslag i din bolig.

Brug fadene og skålene til opbevaring og servering eller blot til dekoration.


VINCENT VAN DUYSEN KRUKKE
I Vincent Van Duysens pottery serie findes udover skåle og fade også høje krukker med et utal af anvendelsesmuligheder.

Krukkerne leveres med smukke massive trælåg, men de kan naturligvis også anvendes uden låg, som her til utensils.

Den høje krukke måler Ø15 cm og H17cm.JOHN PAWSON BESTIK
Den anerkendte engelske arkitekt John Pawson har designet det elegante bestik KNIFEFORKSPOON for det belgiske firma When objects work ejet af Beatrice De Lafontaine.

When Objects Work står bag en lang række eksklusive produkter, der har funktion og æstetik til fælles.

Invitér venner og familie til et smukt veldækket bord og glæd dig over, hvor dejligt bestikket ligger i hånden.

KNIFEFORKSPOON bestikket er formfuldendt til mindste detalje og er udført i rustfrit stål, der tåler maskinopvask.

Et sæt bestik består af 24 dele fordelt på 6 knive, 6 gafler, 6 spiseskeer og 6 teskeer.

Køb det elegante JOHN PAWSON bestik KNIFEOFRKSPOON i vores showroom eller HER i web shoppen

SORI YANAGI KEDEL
Da Sori Yanagi skulle designe sin vandkedel i 1994 var det med samme ildhu og omhu, som skulle han designe en ny sportsvogn. Funktionaliteten skulle være i top, materialerne de bedste og designet i en standard, der havde al mulig grund til at have næsen i sky…

Resultatet blev en lille, bred men yderst elegant kedel, som kan bruges både ALLE varmekilder.

Intet er overladt til hverken tilfældigheder eller samlebånd. Hele 15 små japanske fabrikker leverer hver deres håndlavede dele – fra den brede bund, der sørger for, at vandet koger hurtigt og effektivt, det indbyggede stålfilter, som sikrer en stille dosering af det kogende vand og filtrerer kalkrester fra – til håndtaget, hvis hældning og afstand til kedlen gør det nemt at hælde og svært at brænde sig.

Og for lige at vende tilbage til det med at have næsen i sky: Den er naturligvis drypfri!


SORI YANAGI BESTIK
Bestikket her er designet af Sori Yanagi i 1982 og er fremstillet i Niigata, Japans traditionsrige område for stålprodukter af håndværksmæssig høj kvalitet og teknik.

Et exceptionelt stykke design udført i den bedste håndforarbejdede kvalitet. I øjeblikket er der kun 2 steder i Japan, hvor de er i stand til at levere et sådan stykke håndarbejde.

Nøgleordene for Sori Yanagi's bestik er enkelthed og anvendelighed. Træskaftet af sortbejset birketræ har en udformning, der gør det behageligt at holde på under middagen.

Se bestikket i vores showroom lige nu!


FINN JUHL VENDEBAKKE
1956 tegnede Finn Juhl de vendbar bakker TURNING TRAY, som findes i tre størrelser.

I dag kan de originale bakker ses i Finn Juhls tidligere bolig i Charlottenlund, som i dag fungerer som museum. Bakkerne produceres i dag af Architectmade efter Finn Juhls originale tegninger.

TURNING TRAY bakkerne er håndlavede i teaktræ og laminat.

Alle bakker er forsynet med en sort laminat på den ene side. Den anden side er enten pastel blå, pastel grøn, hvid eller rød.

Du kan se og købe TURNING TRAY i vores showroom og HER i web shoppen

MUUTO WICKER BRØDKURV
Peter Bonnén og Kristian Byrge er grundlæggerne af det danske firma MUUTO. MUUTO kommer fra finsk og betyder forandring eller nyt perspektiv. Og designvirksomheden MUUTO har da også en stærk tro på alt det nye. De stræber efter at udvide den skandinaviske design tradition med et frisk og originalt perspektiv.

For MUUTO starter godt design med personen. Og de håndplukker de skarpeste designtalenter i skandinavien og giver dem frihed til at udtrykke deres individuelle historie gennem dagligdags objekter.

Hos MUUTO finder du skandinaviske designere som Ole Jensen, Louise Campbell, Harri Koskinen og Norway says.

WICKER brødkurven er skabt til det daglige brød med klar reference til den skandinaviske kurvefletningsteknik med brede og tynde strenge vævet i 2 retninger.

Materialet: Keramik/plastik komposit
Mål: 22 x 22 x 6 cm
Design: Cecilie Manz

Køb WICKER i vores showroom eller HER i web shoppenLERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541