FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING - Erhverv

   |   

INDRETNING - Privat

   |   

INDRETNING - Have

   |   

DESIGNTILBEHØR

   |   

AKTUELT

OM LERCHE DESIGN

SÅDAN ARBEJDER VI


SÅDAN ARBEJDER VI

Når du vælger LERCHE design som din indretningspartner, vælger du et professionelt og engageret team til din indretningsløsning uanset opgavens omfang.

Vi designer, rådgiver og leverer alle faser fra idé til totalindretning af dine omgivelser i den udstrækning, der passer dig.
Således har vi ingen fast form på vores konsulentbistand, som skræddersyes fra opgave til opgave, hvor du sætter dagsordenen og briefer os ud fra dine drømme og dit budget.ERHVERSINDRETNING

Hvornår har du sidst taget temperaturen på din virksomhedsindretning?

Hos LERCHE design forholder vi os opmærksomt til arbejdsglæde, signalværdi og troværdighed i din indretning og med Mie Lerche som din indretningspartner opnår du en professionel indretningsløsning, der sikrer synergi mellem din virksomheds DNA og dens indretning uanset opgavens omfang.

Vi har ingen fast skabelon for, hvordan en virksomhed bør indrettes. Til gengæld sætter vi en ære i at forstå din virksomheds profil, kultur, organisation og processer indgående, før vi anbefaler en indretningsmodel, der sender de helt rette signaler til dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Hos LERCHE design er du sikret indlevelse, kreativ sparring og rådgivning og en skræddersyet indretningsløsning, der understreger dit koncept – så ingen er i tvivl!

Vi indretter alle typer af virksomheder og liberale erhverv og i vores mangeårige virke har vi opbygget et netværk af tekniske tegnere, ingeniører, møbelleverandører, håndværkere, montører m.v., som gør det muligt at bistå dig i alle faser fra idékoncept til totalindretning i det omfang, der passer dig.

På det praktiske niveau, starter en LERCHE design ERHVERSINDRETNING altid med en to-timers konsultation i jeres omgivelser. Under konsultationen får i vores sparring til jeres ønsker og behov for funktionalitet, stil, materialer, budget mm.

Umiddelbart efter konsultationen og jeres briefing afgiver LERCHE design et tilbud på en KOMPLET INDRETNINGSLØSNING, som (efter behov) indeholder idékoncept, målfaste plantegninger, visualisering af interiør, konkrete forslag til møbler og andet inventar samt en præsentation af projektet.

Indretningskonsultationen er gratis, ved accept af den komplette indretningsløsning inden for 14 dage efter afgivelse af tilbuddet, som fremsendes pr. e-mail.
Såfremt i føler jer selvhjulpne efter den indledende indretningskonsultation, eller hvis i vælger at takke nej til tilbuddet på den komplette indretningsløsning, fremsendes en faktura på den indledende indretningskonsultation.

Vi glæder os til at være sparringspartner på indretning af din virksomhed og du er velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon, hvis du ønsker at booke en konsultation eller høre mere om vores indretningsservice.
PRIVAT INDRETNING

Bolig eller hjem?

Når du vælger LERCHE design som din indretningspartner, kan du være sikker på, at vi forholder os opmærksomt til, hvordan vi skaber et hjem, der afspejler dine behov for funktionalitet, harmoni og personlighed. Med Mie Lerche som din indretningsdesigner opnår du en skræddersyet og unik indretningsløsning, der sikrer dig komplet velvære ved dine omgivelser uanset opgavens omfang.

Vi har ingen fast skabelon for, hvordan dit hjem bør indrettes. Til gengæld sætter vi en ære i at forstå, hvilket liv, der leves i dit hjem, før vi anbefaler en gennemarbejdet indretningsmodel, der lever op til dine drømme og dit budget.

Vi indretter alle typer af hjem, store som små, og i løbet af vores mangeårige virke har vi opbygget et netværk af tekniske tegnere, ingeniører, møbelleverandører, håndværkere, montører, art advisors m.v., som gør det muligt at bistå dig i alle faser fra idé til totalindretning i det omfang, der passer dig.

På det praktiske niveau, starter en LERCHE design PRVAIINDRETNING altid med en to-timers konsultation i dit hjem. Under konsultationen får du vores sparring til dine ønsker og behov for funktionalitet, stil, materialer, budget mm.

Umiddelbart efter konsultationen og din briefing afgiver LERCHE design et tilbud på en KOMPLET INDRETNINGSLØSNING, som (efter behov) indeholder idé, målfaste plantegninger, visualisering af interiør, konkrete forslag til møbler og andet inventar samt en præsentation af projektet.

Den indledende indretningskonsultation er gratis, ved accept af den komplette indretningsløsning inden for 14 dage efter afgivelse af tilbuddet, som fremsendes pr. e-mail.
Såfremt du føler dig selvhjulpen efter den indledende indretningskonsultation, eller hvis du vælger at takke nej til tilbuddet på den komplette indretningsløsning, fremsendes en faktura på den indledende indretningskonsultation.

Uagtet om du selv følger vores anbefalinger til dørs, eller om vi hjælper dig igennem processen og leverer møbler, tæpper, lamper og andet interiør til din indretning, er du altid velkommen til at booke Mie til et opfølgende stylingbesøg og få hjælp til disponering af kunst, opstilling af stillebens m.v. for at få det bedste frem i dit hjem.

Vi glæder os til at være sparringspartner på indretning af dit hjem og du er velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon, hvis du ønsker at booke en konsultation eller høre mere om vores indretningsservice.HAVEINDRETNING

Lever dit uderum op til at være en naturlig forlængelse af din indretning?

Måske er du den heldige ejer af en fritidsbolig ved havet? Måske har du en parklignende have, der skal møbleres? Måske er det en altan, der udgør din boligs uderum? Måske spiller din virksomheds udearealer en central rolle for dine medarbejdere og gæster? Eller måske har du brug for hjælp til indretning af et helt femte udendørsareal...?

Uanset hvilken model, der danner basis for dit behov, så kan du med fordel lade LERCHE design indrette dit uderum som en naturlig forlængelse af indretningen af dit hjem eller din virksomhed.

Vores store netværk af havearkitekter, havemøbelleverandører, orangeriproducenter m.v. giver os mulighed for at løfte enhver havedrøm til nye højder.

Proceduren for indretning af din have eller andre former for udearealer er den samme som som ved en privat indretning og vi glæder os til at være sparringspartner på indretning af din have, terrasse, gårdhave altan eller....

Du er velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon, hvis du ønsker at booke en konsultation eller høre mere om vores haveindretningsservice.

Vi ser frem til at høre fra dig!LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541