FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

TIL ØRET
Vi tilstræber, at alle dine besøg hos os bliver totaloplevelser for alle dine sanser. Som et led i totaloplevelsen spiller vi derfor altid behagelig loungemusik, som understøtter resten af vores koncept. Kom ind og lad dig inspirere af musikken og køb en bid af stemningen med hjem, hvis du ikke kan lade være...


RUARK R1
Ruark Audio R1 MKII er efterfølgeren til Ruark Audio R1, som bl.a. er kåret som testvinder i Politiken og udnævnt til "The Aston Martin of DAB radios" ad Sunday Telegraph. De nye R1 er foruden et større, mere letlæseligt display opgraderet til at kunne modtaget fremtiden sendestandard DAB+. Den er ikke blot en fryd for øjet - også øret bliver forkælet, når du tænder radioen på det stilrene "RotoDial" panel. Grundet det solide afrundede kabinet og radioens 3,5" fuldtone højttaler, vil du opleve en bemærkelsesværdig overraskende lydkvalitet! Helhedsindtrykket oser af kvalitet, som ikke er set før på en DAB(+)/FM radio.


SE HER FOR TEKNISKE DATA

RUARK AUDIO R2i
Ruark Audio R2i sætter en ny standard for kompakt audio. Med opbygningen i sammenpressede træfibre og med paneler i formpresset stål oser modellen er kvalitet. Modellen er udstyret med iPod dock, 2 specialbyggede 3,5" højttalere og yder en udgangseffekt på 2 x 10 Watt (stereo).

På bagpanelet finder du både et sæt guldbelagte inputs/outputs, hvilket gør radioen særdeles fleksibel med hensyn til tilkoblingsmuligheder. Klangmæssigt er modellen en klasse for sig, hvilket bekræftes af de adskillige 5-stjernede anmeldelser den engelske fagpresse har tildelt Ruark Audio R2i. Modellen er naturligvis udstyret med alarm og remote og letlæseligt display.


SE HER FOR TEKNISK DATA

RUARK AUDIO R4i
Endelig et "Single Box" system som formår at kombinere et lækkert kompakt design med en fremragende musikalsk lydgengivelse. Det afrundede elegante design samt de formpressede stål paneler giver Ruark Audio systemet et helt specielt indtryk af kvalitet og nytænkning indenfor kompakte audio systemer.

Indbygget CD-afspiller, DAB / DAB+ / FM samt iPod docking station i toppen. Fremragende lydgenvielse via de specialbyggede højttalere samt den aktive subwoofer placeret under systemet. Smart "RotoDial" fjernbetjening, som kan placeres i toppen af systemet.SE HER FOR TEKNISKE DATA

LOUNGE
Hos LERCHE design finder du et bredt udvalgt af lækker lounge musik blandt andet fra Café del Mar. Café del Mar blev indviet i 1980 på Ibiza. Inden længe begyndte en række kendte personer at besøge caféen for at nyde solnedgangen, som uden tvivl er en af de mest utrolige og smukke solnedgange i verden. Ritualet omkring solnedgangen blev akkompaneret med en type musik, som ikke normalt kom fra Ibiza's nattescene. Og det var lige netop denne musik og solnedgangene som gjorde dette magiske sted berømt.

Kom ind og lyt!LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541