FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

TIL MØRKET
Mørke kræver lys og gerne masser af lys. Hos LERCHE design er vi tilhængere af lyskilder med stor funktion, men vi har også altid æstetikken for øje. Både når vi indretter private hjem og virksomheder. Men også når vi skal guide dig til at vælge det rette lys til din indretning. Vores bedste anbefaling lyder: Spar ALDRIG på antallet af lyskilder. Uden lys, intet liv. Og vi lover dig, at du med garanti vil føle glæde ved mange af vore fantastiske lamper af både kendte og mindre kendte designere. Fællesnævneren er funktionalitet og æstetik.


SERGE MOUILLE
Serge Mouille (1922-1988) er kendt for sine helt unikke lampedesigns. Nogle af hans mest kendte designs fra perioden er hans "Oeil" lampe (1953), "Flammes" (1954) og "Saturn" (1958). Han arbejdede på at opnå en skulpturel æstetik, der fremkaldte en følelse af bevægelse i rummet.

I 1955 blev han medlem af Society of Dekorativ kunstnere og den franske nationalforsamling Kunstforening. I samme år blev han tildelt Charles Plumet prisen for sit arbejde og i 1958 modtog han en Diploma of Honor i Bruxelles Expo. Mouille etablerede SCM (Société de Création de Modèles) i 1961 for at opmuntre unge og nye lysdesignere.

Lamperne er fremstillet på Mouille Fabrik i Frankrig, og de er alle håndlavede med originale værktøjer. De har indgraveret serienummer, produktionsår og leveres med et ægthedscertifikat underskrevet af Gin Mouille. Leveringstid 12 -14 uger efter ordre.

Serge Mouille har tegnet både standerlamper, bordlamper, væglamper og loftslamper i et væld af afskygninger. Fællesnævneren er æstetik, enkelhed og sublimt håndværk.

Tilknyttet fil:  JPG SE FLERE SERGE MOUILLE LAMPER HER (53 KB)

LAMPE GRAS
Grundstenene til det franske lampe brand Lampe Gras blev lagt allerede i 1921, hvor franskmanden Bernard-Albin Gras designede en serie lamper til brug i kontorlandskaber og i den industrielle sektor.

Lamperne er kendt for deres industrielle udtryk og funktionelle design, der i dag har opnået ikon status i flere dele af verden.

I Lampe Gras serien finder du alt fra standerlamper, bordlamper, klemmelamper, væglamper og loftlamper, som med sikkerhed dækker dele af dit behov for belysning i alle husets rum.

Uanset om du er på jagt efter en væglampe, der egner sig til din elevationsseng, eller om du søger en lampe til dit bedste læsehjørne, en klemmelampe til din reol eller dit skrivebord eller noget helt fjerde, så finder du svaret i Lampe Gras serien af fantastiske lamper.

Der findes ikke alene mange modeller, men også flere farver.

Se mere på www.lampegras.fr

BROKIS MUFFIN
BROKIS er et tjekkisk designbrand, hvor kvalitet, håndværk og æstetik er i højsædet. BROKIS producerer eksklusive mundblæste glaslamper, til den selektive feinschmecker. Lamperne er designet af flere internationalt anerkendte designere, som i BROKIS portefolie er med til at definere fremtidens lamper. Kombinationen af håndværk og materialer gør, at alle BROKIS lamperne er helt unikke, foruden yderst dekorative i ethvert hjem. MUFFIN serien indeholder både pendler, bord -og gulvlamper.

SHOPLEV BROKIS MUFFIN serien i LERCHE designs showroom.


VERTIGO - LAMPEN MED DET KÆMPE VINGEFANG
Det franske designfirma Petite Friture producerer funky og moderne objekter, lamper og småmøbler.

En af vores designfavoritter er den store flotte VERTIGO lampe designet af Constance Guisset.

Som en kæmpe fugl nærmest svæver VERTIGO lampen vægtløs i rummet med sit vingefang på Ø140 cm eller Ø200 cm.

Materialevalg og konstruktion gør - trods størrelsen - at lampen vejer under 500 gram...

VERTIGO lampen er perfekt over det runde spisebord eller som skulpturel almen belysning i boligen eller på arbejdspladsen.

VERTIGO findes i flere farver.AKARI LYSSKULPTURER
Isamu Noguchi (1904 -1988) var halv amerikaner og halv japaner. Han fårmåede, igennem hele sin karriere, at kombinere det bedste fra øst og vest i sit virke som kunstner, skulptør, møbeldesigner, lysdesigner, interiør -og eksteriør designer.

Isamu Noguchi er i særdeleshed kendt for sit skulpturelle sofabord, som i dag er et kult designmøbel produceret af den tyske møbelproducent VITRA.

Isamu Noguchis lysskulpturer er siden 1952, produceret i Japan ud fra stolte japanske traditioner, som anvendes i produktionen af de klassiske Gifu lanterner. Hver AKARI lysskulptur er håndlavet helt fra bunden, hvor papiret er håndlavet fra det inderste af barken fra et morbærtræ.

Bambuspinde foldes over en træform, der bestemmer lampens form og Shoji papir limes på skelettet. Når limen er tør fjernes træformen og lysskulpturen kan, med sin elastiske struktur, foldes sammen og fragtes til europa.

I AKARI lysskulptur kollektionen finder du både pendler, standerlamper og bordlamper.Tilknyttet fil:  JPG SE AKARI LYSSKULPTUR I LERCHE DESIGN INDRETNING HER (473 KB)

BÆREDYGTIG DANSK LAMPE
SUPERCONE er en ny dansk designvirksomhed med fingeren på pulsen og hjertet på rette sted.

Vi er stolte af at kunne præsentere SUPERCONE's lampe LG-VII i vores showroom, som de første i Danmark.

LG-VII er håndlavet af 100% bæredygtigt finsk birketræ og sammensat uden brug af lim, skruer eller klips.

Konstruktion og materialevalg giver nutidens energisparepærer et blødt og varmt lys, der varmer langt ind i sjælen.


MARSET SCANTLING
Lampeserien SCANTLING består af væglamper, bordlamper og standerlamper fremstillet i en smuk kombination af træ og metal, der giver lampeserien et humant og samtidig stramt udtryk.

SCANTLING lamperne kan indstilles i den vinkel, du ønsker og udgør derved en perfekt læselampe med et elegant og enkelt udtryk, der passer perfekt til den skandinaviske stil.

Vælg mellem farverne grå og hvid.

Design: Mathias Hahn

DIESEL GLASS DROP
Diesel GLASS DROP pendlerne er kendetegnet ved deres skiftende udtryk alt afhængig af, om der er lys i lamperne eller ej.

Uden lys fremstår glaspendlerne sølvfarvede, mens de skifter til en blid beige så snart du tænder for lyset.
Jo stærkere lys, des mindre metal-look.

Ganske enkelt fantastisk!

GLASS DROP er velegnet såvel alene som i en gruppe af 3 eller flere.

H45 x Ø13 cm

DIESEL FORK
Diesel FORK er en lampeserie med et strejf af ironi inspireret af campingpladser og campister. Lærredets skygge har en typisk telt-syning med bevidst synlige overlap af stof og metalringe, der minder om dem, der anvendes til at fastgøre badunerne.

FORK lamperne egner sig perfekt til dig, der ønsker fleksibel belysning, der løser flere behov, idet lampeskærmene kan kippes i den retning, du har brug for. Bordlampens og gulvlampens arm kan også indstilles i flere forskellige positioner, så funktion og udtryk passer til din indretning.

FORK Standerlampe
H186 cm (skærm Ø33, H44 cm)
Skærmfarve: Grå eller elfenben

FORK Bordlampe
H63 cm
Skærmfarve: grå eller elfenben

FORK Pendel stor
Skærm Ø37 x H68 cm
Farve: Grå eller elfenben

FORK pendel lille
Skærm Ø22 x H40 cm
Farve. Grå eller elfenben.SKRIVEBORDSLAMPEN DUII
Mødet mellem humor og design kommer særligt til udtryk i den nye skrivebordslampe DUII fra Diesel by Foscarini.

Ligner lampen en lille robot, en tegneseriefigur eller et stykke legetøj? Uanset hvilke tanker DUII vækker hos dig, så har vi taget den til os som et lille nyt væsen og medlem af familien.

DUII er iøvrigt opkaldt efter en af Anders Ands nevøer, og dens fod kan også minde lidt om en andefod. Den er designet af tøjmærket Diesel's design team og henvender sig til børn i alle aldre med sit humoristiske og uhøjtidelige design.

Skrivebordslampen DUII findes i en fræk gul og en industriel grå/grøn, og den giver rigeligt og godt lys til såvel leg som til arbejde.

DUII's fod måler 33 x 16 cm og armen kan maksimalt strækkes til H 74 cm.
Materialet er lakeret metal og formstøbt glas.
Lyskilden er en halogenpære.

DIELSEL CAGE MIC
Inspirationen til CAGE MIC er hentet fra minearbejdere og arbejdere, der er beskyttet af et bur. På CAGE MIC lampen bliver buret et dekorativt element og giver den et super moderne look.

Lampen kan stå på et bord og i et snup tag kan du tage den ud af standere og den kan hænge i loftet eller bare ligge på gulvet som et dekorativt element.

Fås med enten sort eller hvidt bur.

Mål: H44xB26 cm, fod Ø15 cm.

Findes også som lofts- og standerlampe.


DIESEL CAGE ROCKET
CAGE lampen findes også i en bordversion, der - med rette - har fået tilnavnet ROCKET.

Mål: H33 og B17 cm.

Fås med sort eller hvidt bur.DIESEL PETT
PETT lampen fra DIESEL er inspireret af vingerne på en flagermus og fremstillet i plast, som gør den flyvende let i udtrykket.

Mål:H40xB18xD45 cm
Materiale: Plast og metal
Lyskilde: 1x12W E14
Design: Diesel with Foscarini


FLOS IC LIGHTS
Flos IC LIGHTS er en serie lamper designet af den London-baserede designer Michael Anastassiades.

I IC LIGHTS serien findes pendler, bordlamper, gulvlamper og væglamper med stel i forskellige metaller.

Kendetegnende ved IC LIGHTS er den visuelt svævende glaskugle på det lette metalstel af enten krom eller børstet messing.

KØB FLOS IC LIGHT BORDLAMPEN HER I VORES WEB SHOP

FLOS 2097 LYSEKRONE
Den italienske lampevirksomhed FLOS har fremstillet denne moderne lysekrone, som går under navnet 2097.

2097 er designet i 1958 af Gino Sarfatti og produceres i messing og krom.

2097 leveres med 30 eller 50 lyskilder.

Vi anbefaler, du monterer lampen med en lysdæmper for maksimal udnyttelse af lampens store spændvidde.

Find den rette placering til DIN 2097 med målene Ø88/H72 eller lad LERCHE design hjælpe dig.FLOS TAB
Virksomheden FLOS blev grundlagt i 1962 med produktionen af en række lamper, som gik hen og blev nogle af klassikerne inden for italiensk industriel design.

Grundet FLOS's tidløse design og tekniske fortrin produceres disse lamper stadig i dag til glæde og gavn for alle designelskere med hang til godt lys.

TAB bordlampen er et eksempel på en tidsløs klassiker. Lampens skærm er justerbar og kan drejes, som du ønsker.

TAB er lavet i aluminium og porcelæn og findes i farverne hvid og sort.

Køb FLOS TAB TABLE i vores web shop her

FLOS TAB GULVLAMPE
TAB lampen findes ligeledes i en gulvmodel. Som på bordlampen er lampens skærm justerbar og kan drejes.

TAB gulvlampen måler 110 cm i højden og udgør den perfekte læselampe.

Vælg mellem hvid og sort lampe.

Køb FLOS TAB FLOOR i vores web shop herFLOS LAMPADINA
Den lille fine bordlampe LAMPADINA i ægte 70'er stil er designet af Achille Castiglioni (1928-2002) i 1972.

Bordlampen er både praktisk og dekorativ. Hvis du ikke skal bruge hele ledningens længde kan den overskydende del af ledningen rulles ind i lampens base. Selve pæren er delvist sandblæst og giver dig mulighed for at vælge mellem direkte og indirekte lys og derved skabe specielle effekter med lyset.

LAMPADINA findes i sort og orange.

LAMPADINA kan købes i vores showroom og HER i web shoppen

FLOS SNOOPY BORDLAMPE
SNOOPY bordlampen hører til blandt klassiske kult designs. Det er de italienske legender Achille og Pier Giacomo Castiglioni, der står bag designet af den karikerede lampe, inspireret af tegneseriefiguren Nuser.

SNOOPY lampen hviler på en marmorfod, hvorpå, der er monteret en tyk glasplade og en lakeret metalskærm, der tilsammen sikrer det perfekte lys på dit skrivebord, i din vindueskarm eller på dit favoritmøbel.

SNOOPY måler H36,9 x L39,4 cm

SNOOPY lampen er designet i 1967 og er forsynet med en indbygget 4-trins lysdæmper, som giver dig præcis den mængde lys du behøver.

FLOS SPLÜGEN BRÄU
Den legendariske italienske arkitekt Achille Castiglioni er bl.a. kendt for mange af hans fantastiske lampedesigns, som i dag er kult designikoner for alle os med hang til godt design.

En af vores lampefavoritter designet af Achille Castiglioni er den klassiske SPLÜGEN BRÄU, som Castiglioni designede for Flos i 1961. Lampeskærmen er udformet i riflet aluminium, der nærmest bukker rundt om sig selv og sikrer dig et fantastisk behageligt lys over dit spisebord. Stilen er industriel og samtidig klassisk - et udtryk, der aldrig går af mode.

Mål; Ø36 x H21 cmTilknyttet fil:  JPG SE SPLÜGEN BRÄU I LERCHE DESIGN INDRETNING HER (755 KB)

FLOS ARCO
ARCO er en sikker lampeklassiker designet af den legendariske italienske arkitekt Achille Castiglioni i 1962. Med sin marmorfod på ca. 65 kg. og store buede skærmholder, der består af 3 led, der kan glide ind i hinanden, sikrer ARCO et fantastisk lys uden en ledning fra loftet.

Ikke alene er ARCO en kult designklassiker, der har leveret inspirationen til en lang række efterkommere af samme princip - ARCO er også en smuk smuk skulptur, der pryder ethvert rum med minimum 250 cm til loftet.

ARCO egner sig over sofabordet og spisebordet - og den tåler også at stå alene.

Tilknyttet fil:  JPG SE ARCO'S MÅL HER (25 KB)

FLOS MISS K
MISS K bordlampen er designet af Philippe Starck for Flos i 2004 og har et moderne udtryk, som får den til at passe ind i de fleste hjem.

Bordlampen er ideel i stuen, på kontoret, i soveværelset … MISS K er lavet i polycarbonat, og skifter udtryk og bliver transparent, når den tændes.

Mål: H43,2, Ø23,6 cm
Farve: Transparent og sølv
Lyskilde: 1 x max 100W E27 H SGS/F– ekskl. lyskilde

FLOS KELVIN LED
KELVIN LED er fra italienske FLOS. Lampen er designet af Antonio Citterio og giver et behageligt varmt lys i modsætning til tidligere LED design.

Kelvin LED har en dobbelt arm og justerbar skærm, der giver dig mulighed for at pege lyset hen, hvor du har brug for det.

Lampen har en elektronisk tænd/slukknap på lampehovedet, så du kan tænde og slukke lampen ved blot at bevæge hånden hen over lampehovedet! Ganske enkelt fantastisk.

I KELVIN LED serien findes også en vægmonteret model, som er velegnet som sengelampe.

Vælg mellem sort og hvid


Tilknyttet fil:  JPG SE LED DIODERNE HER (24 KB)

FLOS MAYDAY
MAYDAY-lampen i polypropylen designede Grcic for Flos i 1998. Den er, som navnet tilkendegiver, den perfekte lampe, når du har brug for lys NU!

MAY DAY er velegnet hængende eller stående alt efter behov. Og dens meget lange ledning giver dig fleksibilitet og frihed.

MAYDAY kan bruges såvel inde som ude, og du finder den bl.a. på Museum of Modern Art i New York, der har MAYDAY i deres permanente udstilling.

Vælg MAYDAY i sort eller orange og køb den i vores showroom eller her i vores web shop her

FLOS GATTO
GATTO lamperne fra FLOS, er designet af brødrene Achille og Pier Castiglioni i 1960’erne. Disse lamper blev produceret efter Cocoon princippet, som var en banebrydende sprøjtemetode. Lamperne er opbygget af et stål skellet og derefter sprøjtet med en syntetisk hinde, som giver lamperne deres ikoniske udtryk. Lamperne har en smuk træfod, som sammen med den stoflige skærm, giver et meget organisk design og et meget smukt diffust lys. GATTO lamperne har monteret lysdæmper så man har mulighed for at regulere dem, til den helt rigtige stemning.

Findes i 2 størrelser som kan anvendes både som gulv og bordlampe.


Se videoen om produktionen af de fantastiske lamper her


Køb lamperne i vores web shop herFOSCARINI BEHIVE
Foscarini BEHIVE er et skønt eksempel på en lampe og en skulptur, der sender et blødt og behageligt lys ud gemmem lamellerne, som udgør lampeskærmen på den skulpturelle lampenyhed.

BEHIVE måler Ø40xH40 cm


FOSCARINI
Det italienske lampefirma Foscarini blev grundlagt i Venedi i 1981 og startede med at producere lamper i murano glas. Siden er mange fantastiske materialer blevet udforsket og brugt i skabelsen af Foscarini lamper. Foscarini er altid i front med udviklingen og deres samarbejde med nogle af designscenens absolutte topnavne så som Patricia Urquiola, Karim Rashid, Marc Sadler, Tom Dixon og mange flere, gør dem til nogle af de mest visionære lampeproducenter på markedet.

Se mere på www.foscarini.com

TOM DIXON COPPER SHADE
COPPER SHADE er smuk og skulpturel loftslampe fremstillet i polycarbonate med kobberfolie på indersiden, som er med til at give et rigt og blødt lys.

COPPER SHADE er velegnet som solitær lampe, med egner sig også til en større klynge af lamper.

Størrelse: Ø45cm eller Ø25cm.

TOM DIXON
Tom Dixons BEAT SHADE serie består af pendler fremstillet af håndslået messing med sort patineret yderside, produceret udfra traditionelt indisk håndværk. Serien består af 4 forskellige loftslamper.

Beat Shade Wide: H16 cm Ø36 cm
Beat Shade Fat: H30 cm Ø24 cm
Beat Shade Tall: H36 cm Ø19 cm
Beat Shade Stout: H50 cm Ø52 cm

Se mere på www.tomdixon.netTOM DIXON MIRROR BALL
MIRROR BALL er en serie af helt fantastiske lamper, der fungerer alene, på række eller samlet i klynger. Lamperne, designet af Tom Dixon, er fremstillet i plast med metal spejl finish indvendigt og fatning i forkromet metal.

MIRROR BALL findes i flere størrelser som gulvlampe, lampe med tilhørende stander og som pendel.TOM DIXON ETCH PENDEL
Tom Dixon har også lavet en pendel udgave af ETCH, der ligesom fyrfadsstagerne er et matematisk vidunder.

Lampen er fremstillet af laserskårede perforerede tynde messingplader, der samlet danner en fascinerende prisme med et flot udtryk.

Mål: Ø32xH27,5cm


TOM DIXON LEAN
LEAN TABLE lampen fra Tom Dixon er en bordlampe med en hul base og en slank arm - altsammen fremstillet i støbejern. Den er simpel og stram i designet og er ideel til både skrivebordet, vindueskarmen, et lille bord eller ...

Mål: Fod Ø13 cm, H42 cm

TOM DIXON ETCH FYRFADSSTAGE
Den engelske designer Tom Dixon har ladet sig inspirere af matematikkens logik og designet denne kantede fyrfadsstage ETCH, som en tilføjelse til hans rå og industrielle design portofølge. Stagen er lavet i messingplader med laserskåret hulmotiv, der spreder lyset og kaster den smukkeste skygge når fyrfadslyset i den er tændt.

Mål: ca. Ø12,6 x H10,2 cm

Køb den her i vores web shopDAVID TRUBRIDGE
Denne smukke skulpturelle lampe CORAL, som har vundet et utal af priser, er skabt i finér af fyr.

CORAL findes i flere størrelser og egner sig perfekt over spisebordet, hvor den vil kaste en smuk skygge.

Køb CORAL lampen i vores web shop her

SECTO
Finske Secto Design har specialiseret sig i design af belysning fremstillet af træ. Bag designet står den anerkendte finske arkitekt Seppo Koho, der i sin formgivning ønsker at lyset skal være et rum i sig selv. Dette ses tydeligt i det fascinerende og harmoniske rum som lampernes form skaber. Alle lamper er håndlavet af let krydsfiner og birketræ. Dette materiale giver lamperne deres helt specielle bløde belysning, og unikke atmosfære. Kollektionen har et klart og enkelt skandinavisk udtryk, med inspiration fra Østen. Kollektionen omfatter bordlamper, standerlamper og pendler. Alle fås i natur, sort eller hvid laminat.

Se mere på www.sectodesign.fiTilknyttet fil:  JPG SE EN ANDEN MODEL HER (21 KB)

ROTALIANA
Rotalianas lamper viser både kreativitet og innovation. Hvis du er på udkig efter en rigtig god læselampe anbefaler LERCHE design Luxy lampen fra Rotaliana. Luxy en lækker gennemført lampe, der tager udgangspunkt i den klassiske arkitekt lampe. Lampen fås i mange forskellige farve, den enkelte selv sammensætter. Herved opnås en personlig lampe, med egen indflydelse. I serien fås og væg, lofts og stander model.

Italienske Rotaliana har et bredt sortiment af væg, loft, gulv og bord lamper.

Se mere på www.rotaliana.it


Tilknyttet fil:  JPG SE FLERE LUXY MODELLER HER (5 KB)

JIELDÉ
JIELDÉ LOFT blev designet i 1950 af Jean-Louis Domecq og har været i produktion lige siden. Jieldé LOFT hører dermed til én af de "oprindelige arkitektlamper" og er derfor skabt i et ualmindelig stærkt design der kan holde til at blive brugt. Ledningerne er støbt ind i armene og strømmen ledes fra arm til arm gennem metalskiverne der sidder mellem armene som led.

Jieldé lamperne er lavet af metal og med porcelainsfatning. Alle lamperne har egen etiket med serienummer. Serien består af væg-, bord- og gulvlamper, som idag
kan leveres i en del farver, samt krom og børstet stål.


KARTELL FLY LAMPE
Kartell blev grundlagt I 1949 af den italienske kemiingeniør Giulio Castelli, der startede med produktion af plastikprodukter til bilindustrien. Senere blev det til plastikprodukter til husholdningen efterfulgt af lamper.

Firmaets profil og historie er kendetegnet ved moderne design og højteknologi i forbindelse med produktion af banebrydende plastikprodukter, som dækker en lang række verdenskendte designs skabt af berømtheder som Ron Arad, Antonio Citterio, Michele De Lucchi, Ferruccio Laviani, Piero Lissoni, Vico Magistretti, Enzo Mari, Alberto Meda, Paolo Rizzatto og Philippe Starck.

En af Kartells mest kendte lamper er FLY lampen, som findes i et væld af farver samt en helt transparent version uden farve.

Køb KARTELL FLY lampen i udvalgte farver i vores web shop her

KARTELL BOURGIE BORDLAMPE
Den barokinspirerede lampe BOURGIE er designet af Ferruccio Laviani for Kartell. Den er et smukt eksempel på nutidigt design med dens kombination af klassisk design og moderne materialevalg.

Materialet er fuldt ud transperant eller gennemfarvet sort eller hvid akryl.

BOURGIE findes også med en belægning af krom eller 24 karat guld.

Køb KARTELL BOURGIE lampen i vores web shop her


KARTELL GÈ PENDEL
Loftlampen GÉ fra Kartell er designet af Ferruccio Laviani og er produceret i polykorbonat (genbrugsvenligt plastik). GÉ lampen skaber en fantastisk stemning via den flotte riflede skærm, som skaber en helt utrolig lyseffekt i rummet.

Ledning/kabel er justerbart fra 78 til 230 cm.

Kan leveres i følgende farver:
Transparent: krystal, rose, lyseblå, gul og grøn

Heldækkende farver: Krom, hvid/guld, sort/guld

Mål: H26 cm, Ø37 cm.

Lyskilde max 100W.
  
Køb den her i vores web shop
  
KARTELL CINDY BORDLAMPE
Kartell lampen CINDY, er en fin lille bordlampe i smukke metalfarver.

Med sin højde på 42 cm og diameter på knap 24 cm er CINDY velegnet i vindueskarmen, på skænken, natbordet, sidebordet eller...

Vælg mellem et væld af flotte farver.Tilknyttet fil:  JPG SE ALLE CINDY FARVER HER (100 KB)

KARTELL TATI BORDLAMPE
TATI er en af Kartells lampenyheder, der forener det moderne og det klassiske i sit udtryk. Lampen er skabt af transparent akryl med en plisseret stofindsats, som giver lampen sit klassiske og bløde look.

TATI er perfekt til vindueskarmen grundet sin rektangulære form. Og den leveres med en CO2 venlig lyskilde i form af et cirkelformet lysstofrør.


KUBUS
Arkitekt Mogens Lassen var forud for sin tid, da han designede Kubusstagen i 1962 som en reaktion på alt det overpyntede og krummelurede. KUBUS lysestagen blev skabt med nærmest matematisk præcision, som en skarp, terningeformet ramme med påsatte holdere til lysene.
  
Kubusstagen er logisk i sin opbygning og udstråler et klart og enkelt formsprog. Kubusstagen er opbygget af 12 lige store stykker jern, som svejses sammen i enderne for til sidst at danne en kube. Derefter monteres lyseholderne på toppen. Den færdige jernstage fornikles (gulkromateres), hvorefter den matlakeres i en ovn. Den rustbeskyttende kromateseringsproces medfører, at stagerne aldrig bliver helt ens, hvilket også gælder for den efterfølgende patinering.

Mogens Lassen har efterfølgende tegnet flere lysestager og skåle i KUBUS serien.

Køb KUBUS stagen i vores web shop her
KUBUS STAGE HVID
Den velkendte klassiker KUBUS findes også i en let hvid udgave, som gør sig fantastisk godt som bryllupsgave.

Køb den hvide udgave af KUBUS stagen i vores web shop her


MUUTO PULL STANDERLAMPE
Standerlampen PULL LAMP fra danske MUUTO er designet af den svenske designtrio, der går under navnet WHATSWHAT.

WHATSWHAT har formået at skabe en nordisk inspireret standerlampe af asketræ med en regulerbar stofledning, som skifter højde på lampens skærm og dermed danner forskellige udtryk og lysforhold.

MUUTO PULL lampens skærm er fremstillet af en stofbeklædt plastskærm.

Design og materialekombinationer giver PULL sit nordiske og tidsvarende udtryk.

MUUTO PULL standerlampen måler H151 cm og foden måler Ø31,5 cm
Du skal bruge en almindelig lyskilde med E27 fatning på max 60W til PULL lampen. (Lyskilden skal købes separat)

Køb MUUTO PULL lampen i vores web shop her


MUUTO COSY IN GREY BORDLAMPE
MUUTO COSY IN GREY bordlampen er designet af den finske designer Harri Koskinen, som også er kendt for at have designet for brands som Marimekko, Artek m.fl.

Med MUUTO COSY IN GREY får du en moderne og elegant lampe, hvor lyskilden bag det grå mundblæste glas giver dig et utal af stemninger i kraft af lampens lysdæmpningsfunktion.

COSY IN GREY måler Ø24 x H32 cm og vi anbefaler en dekorationspære på max 60W for maximal udnyttelse af lampens design.

MUUTO COSY IN GREY kan købes i vores showroom og HER i web shoppen

MUUTO COSY IN WHITE BORDLAMPE
MUUTO bordlampen COSY IN WHITE, designet af finske Harri Koskinen er en bordlampe af mundblæst glas.

COSY IN WHITE er velegnet på din reol, din skænk, din kommode, i din vindueskarm eller...

Vælg mellem to størrelser.

Køb MUUTO COSY IN WHITE her i vores webshop eller besøg os i showroomet.

MUUTO E27 LAMPEFATNING
E27 er designet af Mattias Ståhlbom for MUUTO. En helt simpel lampe bestående af en pære og en ledning, som på samme tid står for det romantiske og nutidige.

E27 fås i flere farver.
MUUTO MHY LOFTLAMPE
MHY lampen er designet af Norway Says for MUUTO.

MHY er en lampe med elegant udseende og stærk personlighed inspireret af lille Mhy fra Muni troldene. MHY er velegnet alene, i en gruppe eller på en række i både køkken, stue, gang eller værelse.

Lampen findes i flere farver.MUUTO UNFOLD PENDEL
MUUTO UNFOLD er en lampe med et enkelt og stramt design. Materialet er stærk silikonegummi, som samtidig er med til at give lampen et moderne og varmt præg. Det bløde materiale gør at kan foldes sammen - så åbn og fold din nye lampe ud...

Mål: H:32,5 cm og Ø29,5 cm
Lyskilde: 1 stk. E27 max 100W
Materiale: Stærkt silikone gummi, 3,5 m. gummiledning
Design: By Form Us With Love for MUUTO

Køb den her i vores web shop


MUUTO LEAF
LEAF fra danske MUUTO er en elegant designet lampeserie. Den indbyggede lavenergi LED lyskilde har trinløs dæmpefunktion, så du er sikker på at få det lys du ønsker. Det smukke asymmetriske lampehoved kan kippes i den ønskede retning.
LEAF er fremstillet af pulverlakeret aluminium og er designet af Broberg og Ridderstråle. Findes i flere farver og som gulv og bordmodel.

MUUTO LEAF bordlampe kan købes i vores showroom og HER i web shoppen

MUUTO UP
Den skønne lille UP lampe er designet af Mattias Ståhlbom for MUUTO. Mattias Ståhlbom, er en del af den nye nordiske designskole, som taler meget for de skandinaviske designfilosofier.  

UP lampen er med sin kompakte størrelse super anvendelig i både reoler og på små border, eller i hjørner hvor man lige skal bruge lidt lys. UP lampen har en indbygget LED lyskilde som kan dæmpes efter behov.
Ydermere kan skærmen drejes 360 grader således at lyset let kan dirigeres i den ønskede retning.

Fremstillet af Aluminium og jern. Måler Ø 27 x H 19,3 cm. Findes i flere farver

MUUTO COSY UP kan købes i vores showroom og HER i web shoppen

MUUTO CONTROL LAMPE
Den smarte lille lampe CONTROL fra MUUTO er et cool indslag til den moderne bolig, designet af TAFF architects.

CONTROL er, med sin størrelse og smarte lysdæmperfunktion, velegnet i alle rum, hvor du har brug for en lille lampe med stor effekt.

Med lampen følger en stor lyskilde med halogenstift, men du vælger naturligvis selv, hvilken lyskilde, du ønsker at bruge til lampen. Du skal dog være opmærksom på, at den lyskilde du vælger, SKAL være dæmpbar, for at undgå at ødelægge lysdæmper-funktionen.  (Det gælder i øvrigt ved alle lamper med lysdæmper funktion)

MUUTO CONTROL lampen måler L23 x B16 x H21 cm inkl. lyskilde og den findes i flere farver.

SHOPlev lampen i vores showroom eller HER i web shoppen

DESIGN HOUSE STOCKHOLM MANANA LAMP
MANANA blev til som en tegneseriestreg, der udviklede sig til en lampe. Mere enkel bliver en lampe nok ikke. Dovent læner MANANA sig op ad væggen og kaster lys som en anden tegneseriefigur designet af Marie-Louise Gustafsson for Design House Stockholm.

Lampen findes kun i mat grå, som en blyantstreg. Ganske enkelt fantastisk!

WORK LAMP
Læg den cool WORK LAMP fra Design House Stockholm på bordet eller skænken eller hæng lampen op over en bjælke eller på en krog lige der, hvor du har brug for lys.

WORK LAMP har en lang ledning med lysdæmper, så du kan opnå præcis den stemning, der passer til lejligheden og temperamentet.

WORK LAMP findes med krom eller "guld" gitter.

WORK LAMP er velegnet alene eller i grupper.

CESTA LAMPE
CESTA lampen er en magisk lanterne skabt af designer Miguel Mila. Rammen på lampen er kirsebærtræ, som smukt indrammer den indre kugle af opal glas, som spreder det smukkeste lys. Dens ovale form og håndtag gør den lige så velegnet på bordet som på gulvet.

CESTA lampen er også produceret i en mindre udgave under navnet CESTITA, som er fremstillet i stel af bambus med skærm i polypropylene.

WOLFARD OLIELAMPE
Wolfard olielampen har vundet international anerkendelse for sit design og sin funktion. Olielampen er mundblæst i borsilikat glas, som er kendt for sin særlige styrke og klarhed. Glasset er blæst med en helt speciel teknik, som kræver at glasset har en langt højere temperatur end ved almindelig mundblæsning.

Wolfard olielampe findes i 4 forskellige størrelser.

Køb lampen i vores web shop her

EMBACCO UDENDØRSLAMPER
Uanset om du bor i et moderne byggeri, en patriciervilla eller noget helt tredje, er de danske udendørslamper fra Embacco et super godt bud på en enkel og vejrbestandig udendørslampe, der passer til alt.

Embaccos WELCOME OUTDOOR er en af vores absolutte favoritter blandt danske udendørslamper.

Den er grafisk, enkel og diskret samtidig med at den leverer et fantastisk lys.

Vælg mellem Embacco WELCOME OUTDOOR lampe i farve sort, alu og hvid.

EMBACCO WELCOME udendørslampe er monteret med en satineret anodiseret 4 mm aluskærm. EMBACCO WELCOME væglampen lyser både op og ned.

Mål: H16 x D18 x B18 cm

Lyskilde: 1 x E 27 - max 75 W

Du kan købe EMBACCO udendørslamperne i vores showroom og HER i web shoppen

LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541