FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

TIL GULVET
Vi sørger altid for at have et inspirerende udpluk af løse tæpper tilpasset vores aktuelle møbeludstillinger i showroomet. Herudover har vi et bredt sortiment af tæppeprøver og kataloger, som du kan lade dig inspirere af, mens du nyder en god espresso. Vi er gerne med på sidelinien, som din sparringspartner og professionelle rådgiver, så du ender op med det helt rette valg til dit gulv.


FLADVÆVEDE SISALTÆPPER
Nu er det slut med tæpper, der ikke passer til dine behov. Det er nemlig lykkedes os at finde en producent, der kan levere fladvævede sisaltæpper efter mål.

Du vælger ganske enkelt selv form og farve(r) på dit tæppe, som bestilles efter mål til levering ca. 4 uger efter, du har afgivet din ordre. Nemmere bliver det ikke!

Tæpperne er nemme at vedligeholde, og de egner sig til alle husets rum - også under et spisebord.

Kig ind i vores showroom og oplev de fantastiske sisal tæpper, som findes i et væld af farver.

Tilknyttet fil:  JPG SE ET SISALTÆPPE I LERCHE DESIGN CASE HER (85 KB)

SISAL TÆPPER OG MÅTTER
Endelig smukke, enkle og naturlige runde tæpper, kvadratiske tæpper, ovale tæpper og regtangulære tæpper efter mål i 100% fladvævet sisal.

De praktiske tæpper sisaltæpper findes også som løbere, dørmåtter etc.

Vælg mellem et hav af farver, faconer og standardmål eller få dit fladvævede tæppe i 100% sisal skræddersyet, så det passer til DIT gulv og DINE omgivelser.

Kig forbi vores showroom og lad os guide dig til det helt rette tæppe til yderst favorable priser.

SISAL DØRMÅTTER KAN OGSÅ KØBES HER I VORES WEB SHOP


BJÖRK LØBER
BJÖRK hedder den smukke løber, som er designet af Lena Bergström for Design House Stockholm. Designet er inspireret af birketræets grafiske sorte og hvide bark. Materialet er 100% uld med kernelæder afslutning, der refererer til birkebarkens inderside.

Mål: 80x250 cm
Materiale: 100% uld/kernelæder
Design: Lena Bergström for Design House Stockholm

DU KAN KØBE BJÖRK LØBEREN I VORES SHOWROOM OG HER I WEB SHOPPENHAY TWO WAYS TÆPPE/LØBER
TWO WAYs tæppe og løber fra HAY er fremstillet af 100% papir og er et oplagt valg hvis du ønsker lidt farve i entréen, køkkenet, kontoret eller et helt fjerde sted.

TWO WAYS har - som navnet antyder - striber i 2 retninger og kan vendes alt afhængig af, om du ønsker et meget farvestrålende tæppe eller et mere nedtonet udtryk.

Du kan bestille TWO WAYS tæpper i vores showroom. TWO WAYS løbere kan både købes i vores showroom og her i web shoppenMISSONI
Missoni har et kæmpe udvalg af smukke tæpper til dig, der kræver et ekstra strejf af luksus og frækhed i valget af dine tæpper.

Farverne og mønstrene taler for sig selv. Tæpperne gør det ganske enkelt ud for de smukkeste kunstværker i din indretning. Kvadratiske, runde, aflange og sågar blomsterformede tæpper hører til Missoni's fantastiske kollektion.

Se mere på www.missonihome.com

Tilknyttet fil:  JPG SE ET ANDET SMUKT TÆPPE HER (188 KB)

HAY
Det danske firma HAY producerer, ud over møbler, et væld af moderne løse tæpper velegnede til alle typer indretning. Kom ind og oplev HAY's kollektion i showroomet og lad dig overraske over priserne...HAY PINOCCHIO TÆPPE
PINOCCHIO er det glade tæppe til dig, der forlanger spræl i din indretning. Tæppet refererer naturligvis til pinocchio kuglernes fantastiske farver og findes i flere farver og to størrelser. Ø 90 cm og Ø 140 cm.

Farvekombinationen multicolour findes nu også i str. Ø 200 cm.HEY
HEY producerer mange forskellige produkter i filt, herunder filttæpper til gulvet i flere størrelser, faconer og farver. Og sågar også med huller i bedste frimærkestil. Tæpperne er super velegnede som farveklat på børneværelset og er dejligt bløde og varme at gå og lege på.

EKSOTISKE SKIND
Hos LERCHE design har du mulighed for at se og føle et udvalg af vores eksotiske skind til gulvet. Hvad enten du er til zebra, ko eller vildsvin, skaffer vi gerne et eksotisk skind hjem efter ønske. Alle skind opfylder naturligvis de gældende lovkrav, såfremt eksempelvis cetificering er påkrævet.

PRAKTISK GUMMIBAKKE
Den danske designvirksomhed Tica Copenhagen står bag designet af den praktiske og præsentable GUMMIBAKKE, der sikrer dig mod våde og snavsede gulve i entréen.

Du kender sikkert til problematikken med overfyldte plastikbakker, der trædes i stykker og som rummer alt for lidt fodtøj i entréen.

Tica Copenhagens GUMMIBAKKE er ikke alene en praktisk foranstaltning. -Det er også en præsentabel designløsning, der løser et velkendt problem med overfyldte eller manglende skobakker i din entré eller bryggers.

Den store GUMMIBAKKE rummer alle familiemedlemmers sko og støvler, så du undgår snavsede gulve samtidig med at din rengøring lettes betydeligt.

Bemærk: Bakken er lavet i genanvendeligt gummi, som gør den stort set uopslidelig. Bakken kan lugte af gummi den første uges tid, hvorefter den bliver lugtfri.

GUMMIBAKKEN måler L88 x B38 x H3 cmLERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541