FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

TIL VÆGGEN
Uanset om du bekender dig til stram minimalisme, retro stil, moderne design, eller noget helt fjerde, så har LERCHE design et bredt udvalg af udsmykning til dine vægge. Kig ind i vores showroom og lad os føre dig gennem junglen af muligheder. Eller søg inspiration her på siden.


VITRA CORNICHES HYLDER
CORNICHES hylderne er designet for VITRA af de franske designbrødre Ronan & Erwan Bouroullec.

Behovet for at opbevare samt udstille vores små ynglings objekter, er grundlaget for hyldernes opstandelse.

”På samme måde, som vi hænger vore ejendele på en sten, der stikker ud af klippen, inden vi springer i havet, har vi behov for små uformelle opbevaringsmuligheder i hverdagen”, forklarer Ronan Bouroullec.

Deraf også navnet CORNICHES som er fransk og betyder udspring eller hylde.

Hylderne er velegnet til alle husets rum, hvor behovet for en lille hylde gør sig gældende.

CORNICHES er fremstillet i plast og findes i 3 størrelser samt flere farver.

SMALL  H11,6 x B 21,0 x D14,4 cm.
MEDIUM H8,8 x B35,2 x D14,8 cm.
LARGE H8,6 x B45,5 x D21,9 cm.

CORNICHES hylderne kan købes i vores showroom og HER i web shoppenKRISTINA DAM STUDIO
WALL STRUCTURE, fra KRISTINA DAM, er et geometrisk kunstobjekt til væggen. WALL STRUCTURE er et spændende alternativ til en plakat og repræsenterer god skandinavisk design.

Kristina Dam er uddannet grafisk designer fra det Kongelige Danske Kunstakademis skoler for arkitektur og design i 2007.

WALL STRUCTURE 46x63 cm. og er fremstillet af kraftig karton.

Findes i flere farver og leveres i æske.

DU KAN BESTILLE WALL STRUCTURE HER I WEB SHOPPENSPEJLE MED KERNELÆDER
Lille spejl på væggen der…

De eksklusive Italienske håndlavede kernelæderspejle PERFECT DAY er en elegant vægdekoration uanset om spejlene hænger alene eller i grupper.

PERFECT DAY er på lager i 3 forskellige designs i farve cognac og leveres med et lille ophængsbeslag i rustfrit stål.

Spejlene er kun til dekoration.

Vælg mellem

Lille H39 x B16 cm
Mellem H39 x B19,5 cm
Stort H52,5 x B21 cm

PERFECT DAY spejlene kan købes i vores showroom og HER i web shoppen


HAY STRAP MIRROR
HAY STRAP MIRROR er et cirkulært spejl, som er tænkt til at hænge på væggen i den medfølgende gummistrop og knop, som monteres på væggen.

Du kan også vælge at montere spejlet direkte på væggen og undlade stroppen.

STRAP MIRROR findes i to størrelser hhv. Ø 50 og Ø70 cm i farven grå.

VEGA MAGASINHOLDER
Anders Folke Andersen, der står bag de berømte BECK sofaborde, står bag endnu en møbelklassiker i form af den enkle magasinholder VEGA i massiv eg.

Vi anbefaler VEGA over din sofa, over din seng, i køkken-alrummet, på badeværelset, børneværelset, kontoret... You name it! VEGA er velegnet overalt til bøger, blade, din bærbare PC, tallerkener og meget mere.

Vælg mellem 2 størrelser:

VEGA måler L201,5 x H30 x D7,5 cm
VEGA MINI måler H30 x B76,2 x D7,6 cm.


LERCHE DESIGN PLAKAT
AMOR VINCIT OMNIA – kærligheden overvinder alt…

Flanker dine vægge med en signeret kærlighedsplakat designet af Mie Lerche og bliv mindet om, hvor stor kærligheden er.

Plakaten måler 70 x 50 cm og er ren grafik med påskriften:

AMOR VINCIT OMNIA
ET NOS CADAMUS AMORI

”Kærligheden overvinder alt-
Så lad os overgive os til kærligheden”

Citatet er skrevet af den romerske digter Publius Vergilius Maro længe før vores tidsregning, men citatet er eviggyldigt.

Køb LERCHE design plakaten i vores showroom eller HER i web shoppen

LERCHE DESIGN RELIEFFER
Mie LERCHE skræddersyer og håndfremstiller grafiske vægrelieffer ud fra dine ønsker til størrelse og farve.

Ved hjælp af billeder af dit hjem, udarbejder Mie et design, der passer perfekt til din væg og din indretning.

Alle LERCHE design relieffer er håndlavet unika og leveres signeret sammen med et lille metalskilt, der tilkendegiver, at du har med et originalt LERCHE relief at gøre.

Så bliver det næppe mere personligt.

Det mest populære af Mie's vægrelieffer er det oprindelige LERCHE design relief, som også har dannet grundlaget for vores logoformer.

  
Der er mange muligheder for skræddersyede LERCHE design relieffer.

Denne version består af tre sammensatte relieffer, der tilsammen udgør helheden.

Kom ind i showroomet og få en snak med Mie om, hvad hun vil anbefale til dine vægge.

Her er relieffet tilpasset et hjørne i en L-formet entré.

SIG DET MED BOGSTAVER
Et lille hint, et påfund, et navn, hvad dit hjerte begærer eller bare en skøn omgang volapyk. Udsmyk væggen, døren, spejlet, gaven med de skønne DESIGN LETTERS i 5 forskellige farver, herunder pink, sort, orange, petroleum og lilla.

Køb din kombination af bogstaver i vores web shop herNOMON OJ UR
NOMON OJ uret er et smart og enkelt ur, kun bestående af viserne. Der medfølger 'prikker' som erstatning for tallene, og de kan udelades, hvis du ønsker en mere enkel stil. Det er også muligt at tilkøbe tal lige til at sætte på væggen.

Farve: sort

Størrelse: Ø80 cm eller Ø50 cm

Begge størrelser kan købes her i vores web shopEAMES HOUSE OF CARDS
Forny din væg med de æstetiske og farverige GIANT HOUSE OF CARDS, designet af Ray og Charles Eames.
Der er 20 kort med forskellige designs i en æske, som du kan kombinere til en vægudsmykning, der passer til netop din væg.

Du kan købe HOUSE OF CARDS her i vores web shop


LYDABSORBERENDE VÆGBEKLÆDNING
Hvad enten du ønsker lydabsorbering på arbejdspladsen eller i dit hjem, så har det svenske firma OFFECCT udviklet en serie lydabsorberende moduler til væggen, som ikke alene er gode for akustikken, men som også er super skulpturelle og dekorative.

Se de forskellige designs på www.offecct.se

CLOUDS
CLOUDS er et innovativt, sofistikeret og farverigt nyt "flise" modulsystem designet af de to franske Bouroullec brødre i samarbejde med Kvadrat. Du kan montere "fliserne" på din væg eller lade dem hænge skulpturelt fra loftet.

Du sammensætter ganske enkelt selv det antal "fliser" der passer til dit humør, behov og pengepung. En startpakke består af 8 "fliser".

CLOUDS findes i flere forskellige farver, og du bestemmer selv hvor tredimensionel konstruktionen af din dekoration skal være. CLOUDS er super enkle at sammensætte ved hjælp af de medfølgende gummikoblinger. Ophængning klares ved ét enkelt hul i din væg eller dit loft.

Ikke alene er CLOUDS smukke og skulpturelle - vi tør også godt love, at de i en hvis udstrækning har en lyddæmpende effekt, når de sammensættes til en større skulptur.


COLE & SON
Tapeter har fået renæssance i indretningen. Brug tapeterne til at skabe den helt rette stil og stemning i din indretning. Enten på hele vægge, eller blot som afgrænsning af et givent område. Du kan også anvende tapet på dine skabslåger, eller endda beklæde hele indersiden af dit gamle skab, som du maler udvendigt i en matchende farve. Kun fantasien sætter grænser for tapeternes anvendelsesmuligheder.
Cole and son er en af de klassiske tapetproducenter, der har fremstillet smukke tapeter siden 1875. Og de fornyer sig hele tiden med nye højaktuelle designs.

Se mere på www.cole-and-son.com


HARLEQUIN
Harlequin er indbegrebet af kvalitet og innovativt design, når det gælder lækre tapeter til indretningen. Deres store tapetkollektion gør Harlequin til en af Englands største tapetproducenter med et interessant og bredt produktportefølje, der dækker mange stilarter. Vi tør derfor godt love, at du kan finde et tapet fra Harlequin, der passer til din smag.

Find inspiration på www.harlequinharris.com
Det er Harlequin der står bag det flotte tapet med de klassiske PH lamper. Tapetet findes i 6 forskellige farveholdninger, som du kan se i vores tapetbog i showroomet.  

LENE TONI KJELD
Wall Decoration fra danske Lene Toni Kjeld er en tapetkollektion bestående af 8 mønstre. Ved brug af ”overgangs-tapeter”, er det muligt at kombinere 2 forskellige mønstre. Det er netop, hvad der gør denne kollektion speciel. Ved at mikse 2 forskellige mønstre, eller flere, kan du dekorere dit hjem på en mere individuel måde, og frembringe forskellige atmosfærer. Specielt i større rum vil dette være en fordel, at du kan inddele for eksempel entre med køkkenet. Det vil fungere som en rumdeler, ikke fysisk men ved netop at frembringe forskellige atmosfærer. Mønstrene i sig selv indeholder mange fine og komplekse detaljer, dette og selve konceptet af en kombinerbar tapetkollektion, står i kontrast til de meget minimalistiske indretninger, man ofte ser i dag. Banerne er 0,53 m bredde og 10,05 m lange og trykt på specielt tapetpapir, der kaldes ”non-woven”. Et tapet, der er meget stærkt, flexibelt og nemt at montere.

Se mere på www.walldecoration.dkERICA WAKERLY
Den engelske designer Erica Wakerly har modtaget flere design-priser for sin helt fantastiske kollektion af tapeter, som er originale, fænomenale og ... ja, du er nødt til at se dem.

Erica Wakerly har en baggrund som illustrator, og det kommer helt klart til udtryk i hendes meget grafiske tapeter. Sort, hvid og sølv er nogle af de gennemgående farver i hendes tapeter.

Se Erica's skønne tapeter i vores showroom og lad dig inspirere yderligere her www.printpattern.comVITRA DESIGN MUSEUM VÆGURE
George Nelson designede i 1940’erne og 50’erne en række vægure, som i dag produceres af Vitra Design Museum. Vi har samlet et udpluk af de smukke ure i vores showroom, men kan naturligvis skaffe lige det, du ønsker. Fælles for alle urene er deres forfriskende og ofte farvestrålende design.

På billedet ses BALL CLOCK, TURBINE CLOCK, SPINDLE CLOCK og SUNBIRST CLOCKUTENSILO
UTENSILO er både funktionel og smuk!

UTENSILO er en væghængt ordner i blankstøbt plast til alle de små ting, der normalt forsvinder. Den er designet af Dorothee Becker i 1959 og er moderne og evig aktuel.

Brug den til opbevaring på kontoret, i køkkenet, på badeværelset, i børneværelset, i entréen præcis der, hvor du har brug for system i rodet.

UTENSILO findes i to størrelser i farverne sort, hvid og rød.

UTENSILO (den lille version som på billedet) er altid på lager i fv. hvid og sort.

UTENSILO LILLE med målene H68 x 52 cm er altid på lager i fv. sort og hvid og kan sendes til dig fra dag til dag.

Bestil UTENSILO i vores web shop her

MUUTO
Fra det danske firma MUUTO finder du denne pragtfulde lille familie af knager i førsteklasses eg. Knagerne DOTS er runde prikker, der vil opbevare dit tøj med største omhu. Du kan helt selv bestemme i hvilket mønster dine DOTS skal hænge. Og da de er meget sociale, som designeren siger, byder de gerne flere DOTS velkomne. Det eneste knagerne kræver, er at du engang imellem ikke hænger noget på dem og bare nyder synet af deres smukke form.

Knagerne findes i natur, gul og sort i pakker af 5 stk, med en stor, en mellem og 3 små DOTS.

DOTS er på lager og kan sendes til dig fra dag til dag.

Du kan bestille DOTS i vores web shop her


HANG IT ALL
Charles & Ray Eames designede knagerækken, 'Hang it All', i 1953 med den skjulte dagsorden, at de ønskede at opmuntre børn til at ”hænge alle deres ting op”. De farvestrålende trækugler nærmest frister til at blive brugt. 'Hang it all' kan fungere alene, eller hænge i forlængelse af hinanden og er et muntert alternativ til traditionelle kedelige knagerækker, ikke blot i børneværelset, men også i den moderne entré, eller på badeværelset.


HANG IT ALL er altid på lager og kan sendes til dig fra dag til dag.

Du kan bestille HANG IT ALL i vores web shop her


MUSEO
Fra Zanotta finder du denne elegante vægmonterede knage, som er designet af Enzo Mari i 1991. Hæng gerne flere sammen i en smuk symfoni i din garderobe/entre. Knagen er spinkel og simpel i sit udtryk og samtidig utrolig smuk at se på. Den er lavet i metal og derefter malet i hvid eller sort.

Se mere på www.zanotta.it


FUNKTIONEL OPSLAGSTAVLE
Den funktionelle glasopslagstavle er både beregnet til at skrive på og til at sætte finurlige ting op på ved hjælp af de medfølgende magneter. Lav din helt egen kollage af billeder, kort og udklip kombineret med små hilsner eller tegninger kreeret af dig med de fedeste tusser.

Du kan tilkøbe neon touchpenne og viskelæder, hvis du vil være rigtig kreativ.

Glastavlen er på lager i fv. sort og hvid i to størrelser og kan monteres på væggen både vertikalt og horisontalt.

Vælg mellem flg. lagerførte størrelser:
40x50 cm
50x80 cm

CHATBOARD kan købes i vores web shop her

KARTELL SPEJLE
Lille spejl på væggen der...

Dit spejlbillede bliver så smukt som aldrig før i det akrylindrammede spejl FRANCOIS GHOST, designet af selveste Philippe Starck for Kartell.

FRANCOIS GHOST er velegnet i badeværelset og i alle rum, der trænger til at et frisk og moderne indslag.

Spejlet findes i to størrelser:
Lille: H 79 cm x B 65 cm.
Stor: H 111 cm x B 88 cm.

Vælg mellem sort, hvid, lilla, transparent, gul, grøn og rød akryl ramme.


NOMESS SHOW ALL AKRYLBOKSE
De transparente akrylboxe fra danske Nomess med tilnavnet SHOW ALL er enkel og let opbevaring til alle dine "darlings"

Hæng SHOW ALL akrylboxene i en flot komposition på din væg og opbevar alt det, du har kært og som du gerne vil dele med andre eller brug dem CD'er, bøger eller sågar som sengehylde.

SHOW ALL findes i 3 forskellige størrelser og er alle forsynet med en skydelåge, så du kan komme til dine skatte.

D20 x H20 x L20/30/40 cm.

Køb SHOW ALL i vores showroom eller HER i web shoppen


LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541