FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

TIL FØLELSEN
Findes der noget bedre end en hyggestund i sofaen svøbt i en lækker blød plaid af de blødeste og lækreste materialer? Ja, vil du nok sige... Men følelsen af at være omgivet af blød luksus i form af puder og plaider af højeste kvalitet, er skønt for enhver med hang til hygge. Hos os finder du altid et stort udvalg af blød hygge på hylderne og i de udstillede miljøer. Se links nedenfor til nogle af vores leverandører af selvforkælelse på 1. klasse og kom selv ind og mærk kvaliteten. Vi glæder os til at se dig.


EAMES
Mange af de store arkitekter og designere fra det 20. århundrede har leget med tekstildesign for derigennem at give udtryk for deres ideer til farver, form og materiale.

Den kendte tekstilfabrik, Maharam i New York, har genoptrykt nogle af de vigtigste designs, i de originale farver og væveteknikker. ”Textiles of the 20th Century” er en pudeserie designet af bl.a. Charles & Ray Eames, Verner Panton og Alexander Girard.

SMALL DOTS puden kan købes i vores web shop her


NOTKNOT PUDER
De islandske knobpuder NOTKNOT PILLOWS er designet af den islandske designer Ragnheiour Ösp.

NOTKNOT puderne er overdimensionerede versioner af klassiske knob med inspiration hentet fra spejderknob og dekorative knuder med kinesisk oprindelse.

NOTKNOT puderne findes i 4 forskellige designs og 7 farver, hver med Ø40 cm.

Alle puder er produceret på Island af høj kvalitet islandsk uld.KARMAMEJU BALL COVER
Hører du også til dem, der har en træningsbold liggende i dit hjem eller virksomhed? Og undrer du dig over, hvor kedelig den ser ud sammen med resten af dit interiør?

Så glæd dig over den fantastiske opfindelse i form at et betræk til træningsbolden, som to danske piger står bag.

BALL COVER er designet til at "påklæde" din træningsbold, så den smelter sammen med dit interiør uden at stikke ud som et iøjenfaldende element af kedelig karakter.

KARMAMEJU BALL COVER passer til en træningsbold på Ø65 cm.

BALL COVER er perfekt som gave til børn i alle aldre.

Kvalitet: 15% bomuld, 80% polyester, 5% PU

BALL COVER kan vaskes ved 30˚

Køb BALL COVER i vores showroom eller HER i web shoppen

PLACE DE BLEU
PLACE DE BLEU er ledet af foreningen Qaravane, som arbejder på at forbedre juridiske barrierer for beskæftigelsen af minoritetskvinder og skabe beskæftigelse på alternative vilkår.

Alle PLACE DE BLEU's produkter er lavet i hånden og designet og produceret i Danmark. Syet, hæklet eller broderet på eget værksted på Nørrebro af indvandrerkvinder, der viderefører og fastholder traditionelt kunsthåndværk. Kvinder, som ikke har kunnet finde fodfæste på det danske arbejdsmarked, på grund af sprogvanskeligheder, sygdom eller menneskelig sårbarhed.

PLACE DE BLEU hjælper kvinderne til et arbejdsliv med værdighed, meningsfuldhed og glæde, og kvinderne kvitterer ved at skabe designs med øje, sans og hjerte for detaljen.

Med denne bæredygtige tankegang sikrer PLACE DE BLEU, at du kan hvile dit hoved med god og stilrigtig samvittighed.

KØB BÆREDYGTIGE PLACE DE BLEU PRODUKTER HER I WEB SHOPPEN

OYOY
Dansk design i topkvalitet er sådan vi vil beskrive pudekollektionen STRIPY fra den danske virksomhed OYOY med produkter designet af Lotte Fynboe.

De smukke bløde uldpuder i 100% uld måler 35x60 cm og har alle funky neonfarvede detaljer i form af lyslås og/eller label.
  
STRIPY kommer i 2 farveholdninger: sort/hvid og lys blå/hvid. Puden har en mørk og en lys side med ukurante striber i de to farver.

Puden måler B60 x H35 cm.

KØB OYOY HER I WEB SHOPPEN

SEN SEN
Dansk design og Dansk produktion i lækre naturlige materialer er nogle af kendetegnende for de lækre puder fra den danske design-duo Sen Sen.

Sen Sen puderne har smukke grafiske mønstre og farver med kant, der skaber fornyelse i din stue. Vælg mellem flere designs

Alle puder er lavet i 100% uld og bør renses om nødvendigt.  

Mål: 35 x 55 cm

Puderne leveres med monteringspude med fjerfyld.

KØB SEN SEN HER I WEB SHOPPENLÆKRE NATURSKIND
LERCHE design fører er bredt udvalg af håndplukkede lamme- og fåreskind. Her i blandt økologiske skind fra Island og UK.

Skind som opfriskning af en gammel stol, skind til et hyggeligt udtryk, skind til pynt - du kan finde et skind til enhver lejlighed hos LERCHE design.

Kom og se udvalget i vores showroom og find det skind, der passer bedst til dig.

Du kan også købe nogle af skindene i vores web shop her

SÆDEHYNDE I 100% ULD
Der findes et hav af vidunderlige stole, men udvalget af sædehynder er desværre begrænset. Derfor er det en stor fornøjelse at kunne præsentere denne eksklusive og kraftige sædehynde i naturens eget materiale - 100% gråmeleret uld.

Sædehynden er flettet af brede filtstrimler i 8mm tykkelse, der sikrer dig komfort, varme og fantastisk slidstyrke. Med sine 40x40 cm passer sædehynden til de fleste stole og bænke.

KØB FILTHYNDEN HER I WEB SHOPPEN
HEY FILT
Hey-Sign designer og producerer en eksklusiv interiør kollektion udelukkende af filt. Firmaet er fra 1999 og markedsledende indenfor industrielt produceret filt.

Kollektionen omfatter både stolehynder, dækkeservietter, tæpper, tevarmere etc. LERCHE design fører HEY i et væld af farver, som er kendetegnet ved
  
- enkelt design
- funktionalitet
- høj brugsværdi
- økologisk kvalitet

HEY filtcirklerne er på lager i et væld af farver. Vælg mellem Ø30 cm og Ø40 cm.

Filtcirklerne passer perfekt til bl.a. Kartell COMPONIBILI natborde/opbevaringsmøbler.

Se filt cirklerne her i vores web shop

DANSKE ULDPLAIDER
Plaiderne fra det danske firma Elvang er uldplaider af høj kvalitet til fornuftig pris. Vælg mellem klassiske ternede plaider og ensfarvede plaider, der passer til alle indretninger.

Kig ind i vores showroom og se udvalget eller besøg vores web shop, hvor vi tilbyder udvalgte Elvang plaider.

Gå til web shoppen her

BÆREDYGTIGE PLAIDER
Den danske plaidkollektion MANHATTEN er inspireret af New Yorks Manhattan og de lige gader, der vinkelret på hinanden danner rammen om kvadratiske boligblokke.
MANHATTEN plaider er produceret i Peru af danske Elvang, som blev fairtrade certificeret i 2010.

MANHATTEN plaiderne er kendetegnet ved elegance og lethed forenet i en symfoni af storbyens puls og naturens smukke nuancer.

Oplev varmen og blødheden, når du svøber dig i en MANHATTEN plaid en kold vinteraften i selskab med en god bog og varme drikke eller en dejlig sommeraften på terrassen til stjernekiggeri.

Materiale: 50% alpakauld, 40% fåreuld & 10% mikrofiber
Størrelse: 140x200 cm

I MANHATTEN serien findes også puder.

Plaiden skal renses.

KØB DE DANSKE ELVANG PLAIDER HER I WEB SHOPPEN

LERCHE design
Hvis du for alt i verden vil sikre dig at få noget unikt, så besøg vores showroom og se alle de fantastiske og flotte puder, vi selv designer. Med vores egen pudekollektion er du sikker på at få et stykke unika, som er designet af vores eget design team, håndsyet og fyldt med kærlighed til dig, der lægger vægt på lækkert og individuelt design.

Udover vores puder, finder du altid en stor kollektion af slåede knapper i showroomet, som du kan købe separat og selv udsmykke dine puder med.

Tilknyttet fil:  JPG SE ET EKSEMPEL MERE (370 KB)

MISSONI PLAIDER
Missoni´s fantastiske farver og mønster- kombinationer er en verden for sig og en nydelse at se og føle på.

Hos LERCHE design finder du altid et stort udvalg af puder og plaider fra Missoni. Miks sofa-indretningen med de mønsterede puder, der enten matcher eller skaber kontrast i farven eller materialet.

Se et udpluk af vores Missoni kollektion her i web shoppen

MISSONI PUF
Når benene trænger til hvile, er den lille puf fra Missoni helt perfekt. Puffen findes i et utal af mønstre og farver. Og den vejer ingenting, hvilket gør den let at flytte rundt i stuen alt efter hvor behovet melder sig.

Puffen måler Ø 40 cm x H 30 cm.

Du kan købe den i vores web shop her

Tilknyttet fil:  JPG SE EN FARVESTRÅLENDE MISSONI PUF HER (16 KB)

KVADRAT
Det danske tekstil firma Kvadrat er bedst kendt for deres formiddable møbeltekstiler af meget høj kvalitet. Blandt de mest kendte klassikere er Nana Ditzels Hallingdal uld, som ubetinget er Kvadrats mest solgte textil.

Men Kvadrat kan andet end det. De varetager ligeledes det amerikanske firma Maharam's tekstilkollektion i Europa. I Maharam's kollektion finder du de populære stribede tekstiler designet af den engelske designer Paul Smith.

Du kan købe alle Kvadrat og Maharam tekstiler i vores showroom, hvis du skulle få lyst til selv at sy puder eller lign., eller hvis du har brug for smukke kvalitetsstoffer til ombetrækning af dine møbler.

Kig ind i vores showroom og se udvalget og besøg også www.kvadrat.dk

ROSENBERG CPH
Med fokus på printet producerer Rosenberg CPH skønne, effektfulde produkter af høj kvalitet. På bedste vis tages der udgangspunkt i nogle få, men markante prints, der danner baggrund for den inspirerende kollektion.

I vores showroom og web shop finder du et udvalg af Rosenberg CPH voksduge.

Køb ROSENBERG CPH voksdug i vores web shop her

HAY MEGA DOT QUILT
Fra danske HAY finder du blandt andet det lækre quiltede sengetæppe MEGA DOT QUILT i 100% bomuld og 5 forskellige farver.

Sengetæppet findes i 2 størrelser 195x245 cm og 245x245 cm. Du kan lade sengetæppet være et farvestrålende supplement til sengen, eller tage det om dig, når du skal nyde forårets første eller efterårets sidste solstråler på terrassen.

Køb HAY quilts i vores web shop her

HAY POLYGON QUILT
POLYGON QUILT sengetæppet fra HAY i 100% bomuld findes i to forskellige størrelseer og 5 forskellige farver.

Vælg mellem 220x260 cm og 260x260 cm og lad HAY POLYGON QUILT sengetæppet være et farvestrålende supplement til sengen.

POLYGON QUILT er vendbart med en lys og en mørk side - og giver derfor mulighed for et skiftende farveudtryk på sengen, sofaen, terrassen eller lige der hvor quiltens flotte design skal berige dit liv og din bolig.

Køb POLYGON QUILT i vores showroom eller HER i web shoppen

LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541