FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

TIL BRUDEPARRET
Et bryllup er for rigtig mange mennesker et af livets største begivenheder. Og bryllupsceremonien er ofte efterfulgt af en stor fest fuld af glæde og kærlighed.

Bryllupsgaver har en helt særlig betydning og fremtidig værdi for brudeparret, hvorfor det er vigtigt, at ønske sig og give gaver med betydning og lang levetid både hvad angår kvalitet og design.
Vi har samlet en række gaveidéer, der lever op til begge krav i håbet om, at du må lade dig inspirere til at ønske og give gaver af særlig karakter...

Se også gaveidéerne til brudeparret i vores web shop


BALL CLOCK
George Nelson designede i 1940’erne og 50’erne en række vægure, som i dag produceres af Vitra Design Museum. Vi har samlet et udpluk af de smukke ure i vores showroom, men kan naturligvis skaffe lige det, du ønsker. Fælles for alle urene er deres forfriskende og ofte farvestrålende design, som er evigt aktuelt.


Tilknyttet fil:  JPG SE SUNBURST URET HER (1811 KB)

HANG IT ALL
Charles & Ray Eames designede knagerækken, HANG IT ALL i 1953 med den skjulte dagsorden, at de ønskede at opmuntre børn til at ”hænge alle deres ting op”. De farvestrålende trækugler nærmest frister til at blive brugt. HANG IT ALL er et festligt indslag i sig selv, men flere hængt i forlængelse af hinanden danner et muntert alternativ til traditionelle kedelige knagerækker i den moderne entré, i soveværelset eller på badeværelset.

Køb HANG IT ALL online her

Tilknyttet fil:  JPG SE HANG IT ALL I FORLÆNGELSE AF HINANDEN (29 KB)

K2
Den smukke og skulpturelle stol K2 er en af vores absolutte designfavoritter og vores bud på en af fremtidens danske designklassikere.

K2 er designet af den danske designduo Busk og Herzog med inspiration fra verdens næsthøjeste bjerg af samme navn. Stolen polstres i uld eller skind efter ønske.

En fantastisk bryllupsgave med lang levetid, der samtidig er en god investering for fremtiden.Tilknyttet fil:  JPG SE K2 MED PAUL SMITH TEKSTIL HER (90 KB)

BLØD LUKSUS
Det er måske de færreste, der ønsker sig en sofa i bryllupsgave. Men langt mindre kan også gøre det...
Vi anbefaler lidt blød luksus i form af en lækker plaid eller et sengetæppe, der med garanti vil tilføre nyt liv til selv de ældste møbler.

I vores showroom finder du altid et væld af bløde lækkerier til forkælelse for brudeparret.

Kig forbi og lad os guide dig til det rette ønske eller den rette gave.

Find den rette plaid her i vores web shop

SKRÆDDERSYET VÆGRELIEF
Mie LERCHE skræddersyer og håndfremstiller grafiske vægrelieffer ud fra dine ønsker til størrelse og farve.

Ved hjælp af billeder af dit hjem, udarbejder Mie et design, der passer perfekt til din væg og din indretning.

Alle LERCHE design relieffer er håndlavet unika og leveres signeret sammen med et lille metalskilt, der tilkendegiver, at du har med et originalt LERCHE relief at gøre.

Ønsk eller giv et gavekort til et personificeret stykke vægkunst. Så bliver det næppe mere individuelt.


WOODEN DOLLS
De fantastiske farverige og humoristiske 'trædukker' WOODEN DOLS er designet af Alexander Girard i 1963.  
Girard var stærkt interesseret i folkekunst fra Sydamerika, Østeuropa og Asien og hentede inspiration til sit arbejde fra traditionelt kunsthåndværk.
Girards unikke farvepalet, mønstre og motiver giver mange af hans designs et helt unikt særpræg, som kan spores tilbage til disse kulturelle rødder. Hans imponerende samling af folkekunst, som han opbyggede over flere årtier, udgør nu hovedattraktionen på det berømte Museum of International Folk Art i Santa Fe, New Mexico, hvor Girard boede de sidste årtier af sit liv.  

WOODEN DOLLS er et super bud på en klassisk bryllupsgave, der vil skabe glæde nu og i fremtiden.

Find den rette DOLLS i vores web shop her

SHOWCASE 1
De skulpturelle SHOWCASE 1 reoler udgør perfekte opbevaringsmoduler til din væg. Men de er også grafisk dekoration i sig selv. Brug dem alene eller sammen som på billedet og udstild gerne bøger og smukke ting på hylderne for at skabe helhed.

SHOWCASE er designet af danske Anne Linde og du er velkommen til at kontakte os for yderligere info!

VASE TIL ALLE SLAGS BUKETTER
FOUR vasen fra MUUTO er anvendelig til alle former for buketter eller forårsgrene. Den indvendige mundblæste glasbold er forsynet med 4 huller i forskellig størrelse og kan vendes så den passer til lige præcis den buket, du pynter den med.

FOUR findes med forskellige farver glasbold og er særdeles velegnet som morgengave. Men husk, der skal følge en buket med vasen for hver bryllupsdag i årene, der kommer...


DON'T LEAVE ME
DLM er navnet på det lille flytbare bord fra HAY og samtidig en forkortelse af don't leave me. Og når man nu skal giftes, så er det forhåbentlig med udgangspunkt i at kærligheden har sejret - for altid...

DLM findes i et væld af farver og kan bestilles i vores showroom.


KUBUS
Arkitekt Mogens Lassen var forud for sin tid, da han designede KUBUS stagen i 1960, som en reaktion på alt det overpyntede og krummelurede. KUBUS blev skabt med nærmest matematisk præcision, som en skarp, terningeformet ramme med påsatte holdere til lysene.

KUBUS er logisk i sin opbygning og udstråler et klart og enkelt formsprog. Den er opbygget af 12 lige store stykker jern, som svejses sammen i enderne for til sidst at danne en kube. Derefter monteres lyseholderne på toppen. Den færdige jernstage fornikles (gulkromateres), hvorefter den matlakeres i en ovn. Den rustbeskyttende kromateseringsproces medfører, at stagerne aldrig bliver helt ens, hvilket også gælder for den efterfølgende patinering.

KUBUS er en ægte klassiker og findes i sort og hvid til hhv. 1, 2, 4 eller 8 lys.


KUBUS stagen kan købes online her

Tilknyttet fil:  JPG SE HVID KUBUS HER (161 KB)

LTR OCCATIONAL TABLE
LTR bordet er et lille let flytbart bord designet af ægteparret Charles og Ray Eames i 1950. Eames havde mange af de små borde stående i deres eget hjem både i klynger og hver for sig. LTR står for Low Table Rod Base, og det er da heller ikke særligt højt. MEN til gengæld MEGET anvendeligt.

LTR måler 33,5 x 39,2 cm og er 25 cm højt. Du kan vælge mellem hvid eller sort laminat bordplade eller den ekstravagante version, hvor bordpladen er belagt med bladguld.

LTR bordet kan købes online i vores web shop her

BIRD
Kristian Vedel designede i 1959 denne søde familie BIRD, der består af børn, forældre og bedsteforældre. Fuglene er nu igen sat i produktion og håndlaves på et lille dansk trædrejeri på Sjælland.

Hovedet på fuglene sidder løst, så det kan drejes i forskellige retninger og udtrykke forskellige stemninger - glad, ked af det, nysgerrig, opmærksom m.v.

Findes i 3 størrelser i eg - natur eller røget.

Køb BIRDS online i vores web shop her

WHEN OBJECTS WORK
WHEN OBJECTS WORK er en vision for firmaets direktør Beatrice de Lafontaine.

Det belgiske firma producerer eksklusive objekter designet af nogle af vor tids mest interessante designere og arkitekter, hvis værker har enkelhed, uovertruffen funktion og tidløst særegenhed til fælles.

De fleste af objekterne produceres i hånden og enkelte er sågar produceret i limited editions.

Vores bud på den perfekte bryllupsgave, kunne afgjort være de rustikke og håndlavede keramiske skåle/fade med sandblæst egetræslåg i forskellige tykkelser designet af Vincent Van Duysen - også kaldet træets mester.

SMYKKER TIL DIN BORDDÆKNING
Den engelske arkitekt John Pawson står bag designet af dette elegante og enkle bestiksæt, som oprindeligt blev designet til et munkekloster.

Pawson studerede munke i adskillige år og lod sig inspirere af deres asketiske levevis, inden han designede dette enkle bestik, som kun består af 4 dele. Kniv, gaffel, ske og teske. -Alt andet er unødigt...

Bestikket er udført i rustfrit stål og tåler opvaskemaskine.

EAMES HOUSE BIRD
Denne enkle og grafiske HOUSE BIRD er designet af Charles og Ray Eames i 50'erne og produceres i dag af Vitra design museum. En klassiker med kult status, som vil pryde enhver indretning både nu og i fremtiden.

HOUSE BIRD er elegant i reolen, i vindueskarmen eller på skænken. Og gerne sammen med andre designlækkerier.

HOUSE BIRD kan købes i vores web shop

TIL HVEDEBRØDSDAGENE
Den lette og klassiske ACAPULCO stol er originalt Mexikansk design fra 50'erne. Så læn jer blot tilbage og nyd hvedebrødsdagene i en stol med stil.

ACAPULCO findes i farverne sort, petroleum, turkis og gul og er velegnet til udendørs brug.


LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541